Kristoffer Sandberg till Logicenters

Logicenters i Sverige rekryterar Kristoffer Sandberg som ny transaktions- och affärsutvecklingschef. Kristoffer har en gedigen erfarenhet av affärsutveckling inom fastighets- och logistikmarknaden och kommer senast från Cushman & Wakefield som Head of Capital Markets.

– Det här är en topprekrytering vi verkligen är nöjda med. Kristoffer är en av de rådgivare som länge utmärkt sig inom logistikbranschen i Sverige. Han besitter en värdefull erfarenhet av affärsutveckling och har varit en del av en rad stora transaktioner, kommenterar Matthias Kettelhoit, CEO på Logicenters, och fortsätter:

– Just nu befinner sig Logicenters i en stark tillväxtfas och den här rekryteringen är en del av den stora satsning som vi gör. Med Kristoffers långa erfarenhet som rådgivare inom logistikbranschen så kommer han att bli en viktig del i att föra Logicenters framåt. Jag vill varmt välkomna Kristoffer till vårt team och ser fram emot att arbeta tillsammans,

Kristoffer Sandberg kommer närmast från Cushman & Wakefield där han är Partner och Head of Capital Markets samt ansvarig för den pan-nordiska transaktionsrådgivningen inom logistik -och industrifastigheter. Innan dess var han Head of Transactions på investmentbolaget VINCERO där han var en nyckelperson i att utveckla företagets fastighetsportfölj.