Linda Bjernstål ny affärsutvecklare på E-drop

E-drop, företaget och tjänsten som erbjuder obevakade hemleveranser av dagligvaror, rekryterar Linda Bjernstål som ny affärsutvecklare. Rekryteringen ska stärka företagets konsument- och marknadsfokus.

E-drop AB är ett dotterbolag till Helsingborgsbaserade logistik- och IT-företaget Nowaste Logistics AB. Tjänsten möjliggör effektivare transporter, säker förvaring och en obruten kylkedja från leverantör till ett uppkopplat leveransskåp i direkt anslutning till hemmet.

Företaget rekryterar nu Linda Bjernstål som affärsutvecklare för att bidra till att stärka E-drops konsument- och marknadsfokus. Bjernstål har sedan tidigare lång erfarenhet av B2C och e-handel, då hon grundat och drivit en av Nordens största onlineresebyråer, Flygstolen Nordic AB.

– Vår vision är att förenkla och effektivisera hemleveranser och med Linda och hennes kommersiella erfarenheter är vi nu redo att ta oss an den stora konsumentmarknaden, kommenterar Susanne Hjorthagen, vd för E-drop.

– Det känns spännande att bryta ny mark och anta nya utmaningar, Linda Bjernstål. Foto Cecilia Thornberg.

Efterfrågan på hemleveranser har under det senaste året exploderat och förväntas fortsätta växa även efter pandemin. Det har skett ett skifte kring hur konsumenter handlar och med den kraftigt ökade e-handeln av dagligvaror som kräver kylda leveranser ökar behoven av smarta logistiska lösningar.

– Jag ser fram emot att arbeta med ett nytt banbrytande projekt som kommer vara en deal-breaker för framtidens e-handel och logistik, kommenterar Linda Bjernstål.