Linda Bjernstål strategisk coach för Nowaste

Entreprenören och e-handelsprofilen värvas in i Nowastes styrgrupp för affärsutveckling. I sin nya roll kommer hon fokusera på strategi, utveckling och hållbarhet.

Linda Bjernstål arbetar idag som affärsutvecklare i Nowaste Logistics dotterbolag E-drop som fokuserar på kylda transporter. Nu värvas hon in i moderbolagets styrgrupp för affärsutveckling som strategisk coach. Med sig i bagaget har hon en lång erfarenhet av både strategiskt arbete inom e-handelsbranschen och styrelsearbete, bland annat för Ängelholm-Helsingborgs Flygplats, och har drivit flera affärsutvecklingsprojekt.

– Det känns superspännande att få chansen att arbeta med Nowaste Logistics då logistikbranschen innebär många nya utmaningar för mig. Jag kommer ställa frågorna för att bolaget ska fortsätta utvecklas och vidga sina vyer, kommenterar Linda Bjernstål

Som entreprenör, hon grundade bland annat Flygstolen AB, har hon samlat på sig erfarenhet av att arbeta med sömlösa processer på konkurrensutsatta marknader. I sin nya roll som strategisk coach kommer hon dels vara drivande i bolagets hållbarhetsarbete, dels bidra med effektivitetstänk och ett digitalt perspektiv i verksamheten.

– Vi behöver omge oss av personer som Linda för att öka förståelsen om vår digitala omvärld. Då Linda inte har någon tidigare koppling till logistik är hon helt rätt i detta forum och kan hjälpa oss att se bortom våra skygglappar, kommenterar Johan Kallin, vd för Nowaste Logistics.