Linda Persson till CBRE

Logistikfastighetsexperten Linda Persson lämnar Cushman och Wakefield för att bli Director A&T Investor Leasing Industrial & Logistics på CBRE.

Linda Persson blir ny Director A&T Investor Leasing Industrial & Logistics på CBRE den 1 mars. Hon har tio års erfarenhet av fastighetsrådgivning och att leda uthyrningsprojekt inom logistikfastigheter, med bakgrund från bl a Colliers, JLL, Savills och Cushman & Wakefield, och som affärsutvecklare på Bockasjö. Hon sitter också med i juryn för Intelligent Logistiks pris årets Logistiketablering.

Linda Persson

– Logistikfastigheter är ett fortsatt väldigt hett fastighetsområde, där tillväxten är extremt hög. Sen har uthyrningsjobbet skiftat en del de senaste åren, tidigare jagade man hyresgäster till projekten som byggdes, idag är det snarare att vi får jaga lämpliga ytor åt alla de verksamheter som söker nya lagerlokaler. Det är brist på byggklar mark och behovet är enormt, säger hon.

Linda Persson kommer att ingå i CBREs Industrial & Logistics-team och utgå från kontoret i Stockholm.

Uthyrningsjobbet har skiftat en del de senaste åren, tidigare jagade man hyresgäster till projekten som byggdes, idag är det snarare att vi får jaga lämpliga ytor

– Det ska bli jättekul att jobba med CBRE, Christoffer och jag har varit kollegor tidigare och det känns roligt att jobba i ett så heltäckande team i Sverige, med kontor i både Stockholm, Göteborg och Malmö.

CBRE är i en stark expansionsfas, där bolaget avser att fortsätta växa i hög fart. Christoffer Bladh Nord, Head of Investor Leasing, Industrial & Logistics, är nöjd med rekryteringen:
– Linda är respekterad som rådgivare i fastighetsbranschen och av våra kunder. Jag är övertygad om att hon kommer tillföra mycket till teamet och CBRE, kommenterar han.

Av Hilda Hultén