Linda Persson till Cushman & Wakefield

Fastighetsrådgivaren Cushman & Wakefield förstärker bolaget genom att rekrytera Linda Persson som Associate Director inom Logistik till affärsområde Leasing.

Vi har under många år varit marknadsledande inom transaktioner och värdering inom logistik. Genom rekryteringen av en av marknadens absoluta toppkrafter inom logistikuthyrning kommer vi att kunna bredda vårt tjänsteutbud till våra kunder ytterligare. Vi välkomnar Linda till vårt redan starka team, kommenterar Karl Persson, vd Cushman & Wakefield.

Linda Persson har anställts som Associate Director med fokus på Logistik och kommer att ansluta till Agency Leasing i början av februari. Innan dess har Linda varit på Savills, JLL och Colliers med roller inom uthyrning i den industriella sektorn.

Jag ser att logistikmarknaden har en fortsatt stark tillväxt. E-handeln tar mer och mer yta och våra konsumtionsmönster påverkar vart varuägarna lägger sina lager. Att nu få dela den kunskapen med ett redan starkt team känns som ett vinnande koncept, kommenterar Linda Persson, Associate Director.