Lisette Hallström ny vd på MoveByBike

Lisette Hallström är sedan den 2 mars 2020 ny vd på MoveByBike. Lisette kommer närmast från Jetpak och uppdraget som verksamhetschef för Skåne.

Med sig i bagaget har Lisette en lång erfarenhet från logistikbranschen och ett beprövat ledarskap, enligt ett pressmeddelande från företaget.

– Logistikbranschen står inför stora förändringar när den ska möta både förändrade konsumtionsmönster och krav på hållbarhet. Här har MoveByBike ett unikt erbjudande som jag tror mycket på. Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna få bygga och strukturera MoveByBike, och samtidigt arbeta med framtidens logistik, kommenterar Lisette Hallström.

MoveByBike erbjuder hållbar citylogistik med eldrivna transportcyklar – som ett grönt och effektivt transportalternativ på sista milen.

– Vi hälsar Lisette varmt välkommen till MoveByBike. Hon kommer in i ett intressant skede i bolagets kommersialiseringsfas, och jag är säker på att hon med sin erfarenhet inom logistik är rätt person att sätta bolaget på kartan. Lisette har ett gediget track-record i att skapa resultat och lönsamhet, vilket kommer att vara en stor tillgång i vår expansion, kommenterar Johan Wedin, grundare av MoveByBike