Logicenters stärker teamet med nio kollegor

Logistikfastighetsaktören Logicenters rekryterar nio personer för att stärka teamet i arbetet med att färdigställa aktiva projekt och framtida expansion.

Logicenters utvecklar logistikfastigheter i Sverige, Danmark, Norge, Polen och Finland. Ett av dem är jätteprojektet i Wroclaw som nyligen blev fullt uthyrt. Totalt uppger bolaget att de för tillfället utvecklar nästan två miljoner kvm logistikytor. Behovet av att rekrytera har uppstått av att allt fler projekt är nära att slutföras, men 740 000 kvm är fortsatt under utveckling.

– Efter en underbar och välbehövlig sommarledighet är det dags för oss på Logicenters att sikta mot högre höjder. Jag är väldigt glad och stolt över att kunna välkomna våra nya medarbetare. De kommer vara till stor hjälp i vår fortsatta tillväxtresa. Den här stora satsningen kommer verkligen att driva verksamheten framåt, kommenterar Matthias Kettelhoit, vd för Logicenters.

Inom utveckling anställs Victor Lindholm och Caroline Vilhelmsson i Sverige, David Flach i Danmark och Vegard Karlsen i Norge. Inom kapitalförvaltning anställs Johanna Hollgren och Gustav Olofsson i Sverige. Inom transaktion anställs Gustav Lucas K. Olsen i Danmark, Gustav Bergquist i Sverige och Aleksandra Slowinska i Polen.