Logicenters Polen-anläggning fullt uthyrd

Cinno Poland, som specialiserar sig på service av elektronisk utrustning, har tecknat avtal om att hyra de sista 5 260 kvm i Logicenters logistikanläggning i Wroclaw. Anläggningen som just nu genomgår en utbyggnad är därmed fullt uthyrd innan den står färdig.

Under sommaren 2021 tog Logicenters steget in i Polen när ägarföretaget NREP köpte upp den polska logistikfastighetsutvecklaren BIK SA. Nu pågår en utbyggnad på 22 500 kvm av logistikanläggningen BIK Wroclaw II i sydöstra Polen. Företaget har tidigare lyckats teckna hyresavtal för utbyggnaden med det sydkoreanska logistikbolaget Unico Logistics och det brittiska maskeradföretaget JLI Trading.

Nu har serviceföretaget Cinno Poland, via avtal med Biuro Inwestycji Kapitalowych, tecknat avtal om att hyra de återstående 5 260 kvm i den nya hallen. 4 800 kvm kommer avsättas för produktion och lager. Resterande 460 kvm blir moderna kontorslokaler. Med det nya avtalet är hela utbyggnaden fullt uthyrd innan den är färdigbyggd.

– Det här är en viktig milstolpe för NREPs investeringar i BIK S.A., och vi är väldigt nöjda med att kunna visa upp Logicenters styrka genom att hyra ut nya lokaler redan innan de är färdigställda, även på nya marknader utanför Norden, kommenterar Søren Rodian Olsen, vd för Logicenters Polen.

Utbyggnaden beräknas stå färdig detta kvartal.