Maskeradbolag flyttar in hos Logicenters i Polen

Det brittiska bolaget JLI Trading Limited, ägare av nätbutiken Bodysocks, flyttar in i den utbyggda anläggningen BIK Wroclaw II. Ett förhandsavtal har skrivits med Logicenters om att hyra en yta på totalt 6 050 kvm. Avtalet börjar gälla under Q3 2022.

Förra sommaren etablerade sig Logicenters i Polen när ägarföretaget NREP förvärvade en stor logistikportfölj i landet. Nu pågår utbyggnaden av logistikanläggningen BIK Wroclaw II i södra Polen för fullt. Utbyggnaden på totalt 22 500 kvm är redan delvis uthyrd till det sydkoreanska logistikbolaget Unico som tecknat avtal om 11 250 kvm. Expansionen beräknas stå klar i början av september.

Nu har ett förhandsavtal tecknats om att hyra ut ytterligare 6 050 kvm i den nybyggda hallen till det brittiska företaget JLI Trading. Ytorna kommer främst användas till lagerändamål och ett modernt kontor. Det nya avtalet börjar gälla redab under det tredje kvartalet 2022.

– Innan expansionen ens är färdigställd märker vi hur attraktiv BIK Wroclaw II blivit hos våra kunder. Vår första byggnad som stod klar för två år sedan är fortfarande fullt uthyrd och nu expanderar vi ännu mer. Redan idag är 77 procent av de nya ytorna uthyrda till framtida kunder, vilket delvis är ett bevis på anläggningens perfekta geografiska läge. Det känns otroligt roligt att få ombord JLI Trading Limited och kunna hjälpa dem att växa ännu mer i framtiden, kommenterar Søren Rodian Olsen, vd för Logicenters i Polen.

JLI Trading är verksamt inom e-handelssektorn och grundat av den unga entreprenören Jack Lear. Företaget började med uppstarten av Bodysocks som idag är ett av världens ledande företag för design och leverans av maskeradklädnad. Företaget äger också varumärken som BargainFox.com, Jobalots samt JLI Fulfillment.