Måns Frostell ny vd för Södertälje Hamn

Södertälje Hamns styrelse har utsett Måns Frostell till ny vd för bolaget. Han kommer närmast från rollen som chef för Planering och Projekt på Telge Nät och Telge Återvinning.

Södertälje Hamn ingår i den kommunalägda Telgekoncernen, där Måns Frostell har arbetat i tolv år. Idag arbetar han som chef för Planering och Projekt i bolaget, innan dess har han varit lean-chef och chef för Produktion och Distribution i Telge Återvinning och Telge Nät.

– Det här känns verkligen jätteroligt och spännande. Jag är väldigt glad och hedrad över att få förtroendet att leda Södertälje Hamn. Det är fantastiskt att få stanna kvar i koncernen och ta sig an ett helt nytt uppdrag, kommenterar Måns Frostell.

Vilket datum han tillträder är ännu inte klart.

– Måns har de kvaliteter vi ser är viktiga för att driva och utveckla Södertälje hamn. Han har lång erfarenhet av produktion och logistik samt ett tydligt, inkluderande ledarskap som förmedlar entusiasm och framåtanda. Jag och hela Södertälje Hamns styrelse ser fram emot att hälsa Måns välkommen, kommenterar styrelseordföranden Martin Ahlman.