Mårten Koshko ny affärsområdeschef på Frigoscandia

Frigoscandia, aktör inom tempererad logistik, har anställt Mårten Koshko som ny affärsområdeschef för Warehousing. Tjänsten inkluderar resultatansvar för all operativ verksamhet inom lagerhantering och totalansvar för fastigheter. Mårten kommer närmast från Postnord TPL.

Mårten Koshko har lång erfarenhet från branschen från tidigare tjänster hos både Postnord TPL och Green Cargo Logistics. I sin senaste tjänst som affärsutvecklingschef på Postnord TPL har han varit med och utvecklat, sålt och byggt upp stora TPL- och lagerlösningar. Han har också en tidigare bakgrund hos Frigoscandia.

– Jag ser självklart fram emot en ny spännande resa tillsammans med nya kollegor och ledning på Frigoscandia. Med mina samlade erfarenheter, sedan min förra period på Frigoscandia, är jag säker på att jag kommer att kunna bidra i de satsningar som nu ska genomföras, där temperaturkontrollerad lagerhållning är en väldigt viktig del i Frigoscandias erbjudande till våra kunder, kommenterar Mårten Koshko.

– Mårtens erfarenhet passar mycket väl in på den resa Frigoscandia nu har påbörjat och blir därmed ett perfekt komplement till den övriga ledningen för vår 3PL- och lagerverksamhet, kommenterar Peter Haveneth, vd för Frigoscandia.

Mårten ersätter Magnus Johansson som går över till att driva ett stort förändringsprogram kring infrastruktur och fastigheter i en ny roll som Program & Transformation Manager Real Estate.