Gordons kylda leveransskåp rullas ut i Stockholm

Gordons kylda leveransskåp har pilottestats i samarbete med Coop och de två första skåpen står redan på plats i Skrapan, Södermalm och på Telefonplan. Nu lanseras skåpen, som levereras av Strongpoint, även i Bromma, på adressen Västerled 12.

Varje månad får en halv miljon svenskar som handlar sin mat på nätet sina varor hemlevererade av Gordon Delivery. Tjänsten Gordon Pickup består av kylda paketskåp ute på stan dit kunder som e-handlar kan få sin mat levererad.
Tjänsten lanserades nyligen i samarbete med Coop och pilottestas nu på platser runtom i Stockholm. De två första skåpen finns i Skrapan och på Telefonplan och nu lanseras Pickup-skåpen även i Bromma på Västerled 12.

– Vi ser ett starkt intresse bland konsumenter att testa nya smidiga leveranslösningar och de två första skåpen har snabbt blivit mycket populära. Med Gordon Pickup som komplement till hemleveranser gör vi det enklare för människor att få ihop livspusslet, säger Ali Ghoce, grundare och vd på Gordon.

Gordon skåpleverans gör det möjligt för kunder som e-handlar sin mat att hämta varorna i ett kylt skåp på en tid och plats som de själva väljer. Skåpen består av totalt 40 rymliga luckor, 28 luckor för kylda varor och tolv för frysta varor och levereras av Strongpoint. I de största luckorna ryms tre matkassar.

Gordon Pickup är lanserat i samarbete med Coop och kunder som beställer mat via Coops hemsida. Efter pilotfasen är tanken att skåpen ska rullas ut brett i de nordiska länderna.