Midroc vill sälja fastighetsportfölj

Midroc Contracting AB har för avsikt att avyttra en industriportfölj som inkluderar nio industrifastigheter i södra och västra Sverige under hösten 2020. Croisette Real Estate Partner agerar rådgivare åt säljaren.

Fastigheterna utgörs av en industriportfölj om cirka 20 900 m² i uthyrningsbar area, fördelat över nio fastigheter i orterna Göteborg, Lysekil, Stenungsund, Varberg, Hässleholm och Åstorp.

“Portföljen genererar en kombination av ett starkt kassaflöde och stor utvecklingspotential.” står det i pressmeddelandet.

Potentiella köpare ges möjligheten att lämna indikativa bud på portföljen alternativt en eller flera bestämda budenheter. Försäljningen sker med ett undantag i bolagsform.      

– Vi är glada över att ha fått förtroendet att bistå Midroc Contracting i denna försäljning. Vi ser en stark efterfrågan för denna typ av fastigheter och ser fram emot en dialog med både internationella, nationella och lokala aktörer, kommenterar Alexandra von Segebaden, Director på Croisette Real Estate Partner.