Care of Carl flyttar in i Viared

Tidigare i år skrev Logicenters ett hyresavtal med e-handlaren och Boråsföretaget Care of Carl. Nu flyttar e-handelsaktören in i Logicenters anläggning i Viared, strax utanför Borås.

– Vi vill varmt välkomna Care of Carl till deras nya fastighet. Vi ser att e-handeln har ökat lavinartat under året, när den i än högre grad blivit en del av människors liv. Därför tror vi att Care of Carls nya logistikanläggning kommer möjliggöra för dem att stå väl rustade inför framtiden, kommenterar Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

E-handlarens nya fastighet är utrustad med alla tekniska specifikationer som krävs för att bedriva modern logistikverksamhet. De tekniska lösningarna har även anpassats för att passa just e-handlarens verksamhet.

Viared är ett populärt logistikläge, inte minst för aktörer inom e-handeln, som vuxit med många nya etableringar de senaste åren.

– Vi ser verkligen fram emot att få flytta in i vår nya logistik- och kontorsfastighet i Borås. Logistiklokalen är perfekt utformad efter våra behov och kontorslokalen är helt nyrenoverad efter våra önskemål. E-handeln har fortsatt öka under året och ställer ännu högre krav på våra interna processer, därför känns det bra att nu få tillgång till en mycket större lageryta. I och med inflytten är vi redo att ta vår verksamhet till nästa nivå, samtidigt som vi fortsätter att bedriva den i vår hemstad Borås, där vår resa en gång startade, kommenterar Henning Källqvist, vd och grundare, Care of Carl.

Då Care of Carl flyttar in i halva fastigheten innebär det att den andra halvan om cirka 12 000 m2 står till förfogande för ytterligare hyresgäster – med möjlighet till snabb inflyttning.