Mileway hyr ut 11 200 kvm till Trendcarpet

Mileway, Blackstones europeiska satsning på logistikfastigheter för sista milen-leveranser, har ingått ett långsiktigt hyresavtal med ehandelsgruppen Cama, om att hyra hela fastigheten Backa 25:7, på 11 200 kvadratmeter, i Hisings Backa.

Cama-gruppens e-handelssajt för mattor: Trendcarpet, kommer nyttja hela fastigheten.

– Vi är mycket glada över att ha ingått detta långsiktiga hyresavtal med CaMa Gruppen som valde vår fastighet tack vare det strategiska läget och den optimala utformningen som perfekt matchar behoven från deras snabbt växande verksamhet. Vi fortsätter att se en mycket hög efterfrågan på våra sista milen- fastigheter över hela Sverige och vi ser fram emot att bidra till en fortsatt tillväxt för både nya och existerande kunder, kommenterar Tomas Beck, Mileways Nordenchef.

Blackstones bolag för last mile-fastigheter: Mileway, lanserades i september 2019 och har nu 1 600 fastigheter i 10 stora ekonomier i Europa. I Sverige äger och förvaltar företaget över 170 fastigheter på totalt 1,8 miljoner kvadratmeter, från vilka de tillgodoser behoven från kunder över hela landet.