Mona Hem Mattsson ny vd för Logents bemanningsverksamhet.

Mona Hem Mattsson är ny vd på Logent Bemanning & Rekrytering.

– Med sin starka branschkunskap och sitt affärssinne kommer Mona vara ett bra tillskott för koncernledningen och Logent. Hon har de rätta förutsättningarna för att lyckas stärka Logent Bemanning och Rekrytering i en växande marknad och i en tid där vi upplever stark efterfrågan från kunder, kommenterar Mats Steen, CEO Logent Group.

Mona har gedigen erfarenhet inom bemannings- och rekryteringsbranschen och kommer närmast från rollen som Business Manager Interim Management för K2 Search. Mona kommer att ingå i koncernledningen och rapporterar till CEO Logent Group.

– Att få vara med på Logents framtidsresa, få leverera kvalitativa och effektiva bemanning- och rekryteringslösningar på alla nivåer till Logents spännande kunder var några av många orsaker till att jag sökte jobbet som vd för Bemanning & Rekrytering. När jag sedan förstod vilket otroligt kompetent och framåtlutat team som arbetar här, vilken värme och passion de visar gentemot konsulter, kunder och varandra var valet självklart, kommenterar Mona, vd Bemanning & Rekrytering.

Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Tjänsterna omfattar lager- och produktionslogistik, Transport Management, tullhantering och hamnverksamhet samt bemanningstjänster och konsulttjänster. Från starten 2006 har Logent vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige och Norge.