Möt Dagens Logistik på D-Congress – och haffa ditt ex av premiärnumret

Nu i går tryckpressarna heta och lagom till D-congress den 5 mars i Göteborg kommer premiärnumret av Sveriges nya logistiktidning Dagens Logistik ut! 

Temat i tidningen är såklart e-handelslogistik, och numret är fullmatat med last mile-lösningar, värderingsstyrt företagande, intervjuer med e-handelns logistikchefer, en analys av Alibabas och Amazons krig om Europa och en stor kartläggning av 20 av Sveriges mest tongivande e-handlare. Med andra ord ett nummer du inte vill missa! 

Releasemingel i Castellums monter 

Tillsammans med vår sponsor Castellum bjuder vi på Releasemingel med lite bubbel och ett exklusivt ex av den nytryckta tidningen klockan 16.00-17.00 i Castellums monter G09:10, där tidningens grundare Hilda Hultén och Klara Eriksson finns på plats tillsammans med Hans Sahlin och Filip Carlberg med kollegor från Castellum för att prata om framtidens logistik. 

DL-fika hos Eskilstuna Logistik och Swisslog

Under dagen kan man även få fatt i ett ex av tidningen och höra mer om logistiklägen och automationslösningar i våra andra sponsorers montrar – hos Eskilstuna Logistik i monter H04:19, hänger vi under morgonfikat 10.00-10.30 och i Swisslogs monter G02:26 finns vi på plats under eftermiddagsfikat 14.45-15.15 

Tidningen finns dock att få i montrarna hela dagen. 

Hoppas vi ses!