Ny CFO för Tempcon Group

Kyltransportören Tempcon Group tillsätter Peter Elvefors som ny CFO för koncernen med start i september. Han efterträder Lotta Eriksson som valt att gå vidare till nya uppdrag.

Peter Elvefors tillträder som koncernens nya CFO. Han kommer närmast från rollen som CFO inom Norrvidinge och har en lång erfarenhet från liknande roller inom ForSea och S:t Eriks.

– Vi är mycket nöjda med att vi lyckats rekrytera Peter till Tempcon. Han kommer tillföra bred och djup kompetens som gör att vi kan ta nästa steg i utvecklingen inom ekonomi- och finansområdet. Han har också tidigare erfarenhet av arbete med Private Equity och Accent vilket är en stor fördel, kommenterar Christian Hallberg, koncernchef för Tempcon Group.

Peter efterträder Lotta Eriksson som, efter tre år på koncernen valt att gå vidare till nya uppdrag. Övergången kommer ske i september.

– Lotta har byggt upp koncernens ekonomifunktion och vår shared service center. Och jag vill passa på att tacka för de åren vi arbetat tillsammans, kommenterar Christian Hallberg.

Övergången kommer ske under september månad.