Ny chef för Colliers Capital Markets

Christina Kämpe tillträder som ny chef över fastighetsrådgivarens verksamhetsområde Capital Markets och blir samtidigt regionchef för Göteborg. Hon kommer även ingå i Colliers Sveriges ledningsgrupp.

– Vi söker efter rätt personer att stärka vårt Capital Markets-team och Christinas bakgrund och kompetens passar perfekt för att ytterligare växla upp vårt kunderbjudande inom transaktionsområdet samt för att leda och utveckla vår verksamhet i Göteborg. Christina är driven och kunnig och har en gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen, kommenterar Daniel Gorosch, vd för Colliers.

Christina Kämpe kommer till företaget med 15 års erfarenhet från fastighets- och transaktionsmarknaden, senast i tjänsten som ansvarig för Samhällsfastigheter på NCC Property Development Sverige. Innan det har hon även arbetat nio år på JLL som nationell direktör på Capital Markets.

– Jag ser stor potential i den satsning som nu görs inom Colliers och jag ser fram emot att få vara med och utveckla den svenska verksamheten vidare. Efter sex mycket lärorika och roliga år på NCC hoppas jag kunna bidra med nya perspektiv, kommenterar Christina Kämpe, ny regionchef Göteborg.

Tidigare regionchefen för Göteborg Joachim Svedberg kommer bland annat i rollen som chef för Capital Markets och partner i bolaget att fokusera på kundengagemang tillsammans med Christina.