Ny senior transaktionsrådgivare till Colliers

Colliers förstärker organisationen ytterligare genom att rekrytera Fredrik Angelin till affärsområdet Capital Markets. Fredrik tillträder som Director Capital Markets i slutet av januari 2022.

Fredrik Angelin har rekryterats som Director till Capital Markets med placering i Stockholm och ansluter till bolaget i slutet av januari 2022. Fredrik har arbetat med transaktionsrådgivning i mer än 30 år och kommer närmast från rollen som projektledare inom affärsområde Transaktion hos Nordier Property Advisors.

– Det känns inspirerande och roligt att få ansluta till Colliers drivna team på Capital Markets. Colliers är i en spännande tillväxtfas med sikte på att nå samma position i Sverige som de har internationellt. Med 30 år i branschen jobbar jag brett men med tonvikt på undustri och bostäder i Stockholm/Mälardalen samt hotell vilket är ett segment jag ser fram emot att ta tag i nu när branschen äntligen verkar repa sig, kommenterar Fredrik Angelin, ny Director Capital Markets för Colliers.

– Colliers har idag en stark position inom flera segment på transaktionsmarknaden och jag är mycket glad att Fredrik Angelin, med sin gedigna erfarenhet, valt att komma till oss. Fredrik blir ett viktigt tillskott i vår långsiktiga satsning och han kommer att bidra starkt till Colliers fortsatta tillväxt. Med honom ombord stärker vi vår marknadsposition ytterligare, kommenterar Daniel Gorosch, vd och Head of Capital Markets för Colliers Sverige.