Ny vd på Interroll Conveyor

I april 2021 tog Markus Wolf över ansvaret som vd för Interroll Conveyor GmbH i tyska Mosbach. I uppdraget ingår driften av företagets nya fabrik i Mosbach med 250 anställda.

Markus Wolf har en examen i Industrial Engineering and Economics. Han kommer närmast från rollen som Chief Operating Officer för ett medelstort företag som producerar och monterar drivaxlar i Tyskland. Innan det har han samlat på sig erfarenhet från mer än 25 år i fordonsindustrin, tio års internationell erfarenhet från uppdrag i Brasilien och en bakgrund inom inköp, försäljning, marknadsföring samt projektledning.

– Med Markus Wolf som vd kommer vår nya anläggning i Mosbach att drivas av en erfaren ledare med beprövad expertis inom stora och snabbväxlande verksamheter, kommenterar Jens Strüwing, vd för Products & Technology samt medlem i Interroll Group Management.

Den nya fabriken i Mosbach är företagets största anläggning världen över med en golvyta runt 19 000 kvm. Verksamheten ska vara i full drift i slutet av juni med cirka 250 anställda.