Nytt nummer ute nu!

Dagens Logistik nummer 2 2023 på temat Innovation är här! Vi kollar läget på TPL-marknaden med Sandra Bourbon på Shelfless och Jonas Kolehmainen på Postnord TPL, bland flera andra. Vi djupdyker även i logistikfastighetsmarknaden, i lagerautomation och i nya logistiketableringar. 

I vårt senaste nummer på temat Innovation kan du bland annat läsa en intervju med Sandra Bourbon på Brings Shelfless om framgångsfaktorer inom TPL. Vi intervjuar även Sveriges största TPL:are Postnord TPLs nye vd Jonas Kolehmainen,om jättens väg framåt.

Erik Johansson på Volvo Venture Capital Group berättar om hur Volvo investerar i framtidens transportteknik och Lundaforskarna Joakim Kembro och Andreas Norrman poängterar vikten av att ha en automationsstrategi i sin senaste rapport om svenska företags lagerautomationsprojekt. 

Postnord får stigande kritik för hur man sköter brevutdelningen och tappar andelar på paketbrevsmarknaden – samtidigt som man genomfört en stor omorganisation, vilket är temat för ledaren i detta nummer. 

Det och mycket annat hittar du i senaste numret – som från och nu är vigt till våra betalande prenumeranter, liksom en viss del av artiklarna i det. Vi hoppas såklart att just DU vill bli prenumerant av din favorit bland logistiknördiga tidskrifter – här kan du teckna en prenumeration