OOF säljer logistikprojekt i Arlandastad till Niam

Fastighetsutvecklaren OOF Group har tecknat avtal om att sälja en logistikfastighet som är under uppförande i Arlandastad till fastighetsutvecklaren Niam. Den uthyrningsbara ytan består av lokaler på ca 15 000 kvm för lager och logistik.

– Vi avyttrar ytterligare en attraktiv och miljöcertifierad logistikfastighet till en välrenommerad köpare. Även denna transaktion är ett kvitto på vår förmåga att leverera det marknaden efterfrågar oaktat konjunkturläge. Vi är övertygade om att fastigheten kommer vara ett bra tillskott i Niams portfölj av högkvalitativa logistikfastigheter, kommenterar Robert Eek vd på OOF Group.

Den aktuella fastigheten är Sigtuna Norslunda 1:25, som ska certifieras enligt Breeam SE Excellent. Frånträdet beräknas ske under våren 2025.

– Vi är mycket glada över att ha säkrat denna A-klassade tillgång i ett utmärkt läge i Storstockholm. Storleken och specifikationen på den 15 000 kvm stora byggnaden bedöms vara attraktiv för hyresgäster och lämplig för platsen, kommenterar Tobias Brynjer, Director på Niam.

Fastigheten är utvecklad av OOF Group och tillträde mellan Niam och OOF kommer att ske vid färdigställande av projektet, 2025.