PacsOn förvärvar Norrpartner

Förpackningsföretaget PacsOn har varit delägare i Sundsvallsföretaget Norrpartner sedan 2006, nu förvärvar de resterande 70 procent av bolaget.

Förpackningsgrossisten Norrpartner AB, grossist inom förpackningar och förnödenheter i Västernorrland, Dalarna, Gävleborg, Jämtland och Härjedalen, blir nu helägt av PacsOn, som i sin tur ägs av Optigroup, Pacsons ägare sedan juni 2021.

– Genom PacsOns delägarskap har vi följt Norrpartners verksamhet på nära håll under många år och är imponerade av vad bolaget och medarbetarna har åstadkommit. Norrpartner är ett fint bolag, vi är mycket glada över förvärvet och ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa, kommenterar Anders Dahl, koncernchef för PacsOn.

Nuvarande vd och tidigare huvudägare Michael Högberg kommer fortsätta som vd efter förvärvet.

– Förändringen ger oss en stark ägare i PacsOn och jag känner mig trygg med att Norrpartner kommer att fortsätta utvecklas i rätt riktning. Tack vare förvärvet kan vi stärka vårt erbjudande till våra kunder, behålla kompetensen i organisationen och samtidigt skapa trygga och spännande utvecklingsmöjligheter för medarbetarna, kommenterar Michael Högberg, vd för Norrpartner.

De senaste 16 av Norrpartners 32 år som verksamhet har de två bolagen varit samarbetspartners genom ett delägarskap.

.