Savills rekryterar Magnus Pettersson

Magnus Pettersson tillträder som rådgivare inom industri och logistik på fastighetsrådgivaren Savills Göteborgskontor.

Med erfarenhet från både fastighetsägarsidan och som rådgivare har Magnus Pettersson ett stort nätverk bland fastighetsägare och -utvecklare inom lager och logistik. Han kommer närmast från fastighetsrådgivaren CBRE och tillträder sin nya tjänst som senior industri- och logistikrådgivare på Savills Göteborgskontor den 10 maj.

– Det kommer att bli riktigt kul att komplettera Savills redan väl fungerande uthyrningsteam inom logistik i Göteborg. Jag hoppas att kunna bidra med hög energi, sinne för affärer och min kunskap om logistikfastigheter, kommenterar Magnus Pettersson.

Företaget har rekryterat honom till sitt team inom affärsområdet Agency för att stärka sin kompetens inom industri och logistik i Sverige.

– Magnus är en strategisk rekrytering och viktig förstärkning. Att äga logistikfastigheter är idag en säker investering tack vare långa hyresavtal och generiska fastigheter. Allt fler aktörer vill vara med. Både fastighetsägare, utvecklare och investerare söker sig till logistiksektorn, kommenterar Jessica Gräsberg, Head of agency på Savills.