Stefan Eriksson ny vice vd för Apotea

Nätapoteket förstärker sin organisation med ytterligare en vice vd. Stefan Eriksson kommer närmast från rollen som HR-chef på Bonnier och ska i sin nya roll på Apotea fokusera på utveckling av ledarskap, medarbetarskap och organisation.

Stefan Eriksson har lång erfarenhet från ledande roller inom organisations-, ledarskaps- och medarbetarutveckling. Senast var han HR-chef på Bonnier Fastigheter och Bonnier Service. Men som sin största erfarenhet som ledare räknar han från mediebranschen där han varit verksam på SVT och Bonnier Broadcasting.

– Det känns otroligt roligt att välkomna Stefan till Apotea och vi ser fram emot att stärka vår organisation med en vice vd som har så lång erfarenhet från, och kunskap om, organisationsutveckling. Med den takt vi växer är han precis den profil vi behöver, kommenterar Per Svärdson, vd för Apotea.

Han tillträder sin nya tjänst den 8 november och får då uppdraget att fokusera på företagets ledarskap, medarbetarskap och organisation.

– Jag är stolt, glad och taggad men också ödmjuk inför uppdraget. Jag ser verkligen fram mot att tillsammans med alla medarbetare få bidra till Apoteas fortsatta framgångsresa, kommenterar Stefan Eriksson, tillträdande vice vd.