Tom Englund ny vice vd för Instabox

Leveransföretaget Instabox fortsätter växa och arbetar nu för att stärka upp organisationen för att säkerställa den fortsatta tillväxten. Senaste rekryteringen är Tom Englund som ny vice vd.

Leveransföretaget kunde i somras presentera en fyrdubblad omsättning i årsbokslutet för 2020 och de får hela tiden nya användare, medarbetare, smarta paketskåp och fler terminaler på nya marknader. För att fortsatt kunna skala upp verksamheten stärker de nu organisationen med Tom Englund som vice vd.

– Jag ser mycket fram emot att jobba med det fantastiska teamet på Instabox. Vi är i en extrem tillväxtfas och behöver skapa förutsättningar och bygga upp oss organisatoriskt för att kunna matcha tillväxten framöver, kommenterar Tom Englund, ny vice vd.

Tom kommer närmast från rollen som vice vd för Tobii-gruppen som levererar ögonspårningsteknologi. Innan det har han bland annat även arbetat på Atlas Copco.

– Jag är väldigt glad att kunna välkomna Tom till Instabox och det är en mycket viktig rekrytering i ett viktigt skede för Instabox. Hans bakgrund och styrkor passar in perfekt när vi nu ska utveckla organisationen för att kunna säkerställa fortsatt tillväxt, kommenterar Alexis Priftis, vd och grundare av Instabox.