Tranpenad etablerar sig i Borås

Sverigepusslet fortsätter och den här gången slår Tranpenad upp portarna i Borås. Vi kommer initialt att dela kontor med vårt systerbolag, Eyes4work, på Skaraborgsvägen 21, för att sedan etablera oss i Viared där majoriteten av våra kunder befinner sig i nuläget. En viktig pusselbit i att väva samman området mellan Jönköping och Göteborg där vi idag redan är etablerade sedan många år tillbaka.

– Det är ett naturligt steg för oss att etablera Tranpenad i Borås, då vi sedan innan täcker regionen från Jönköping till Göteborg. En etablering i Borås har länge varit med i våra planer, då det under en längre tid funnits en hög efterfråga från våra nationella kunder. I dagsläget innebär detta ca 100 nyanställningar, säger Tomas Hulth, CEO och grundare, Tranpenad, i ett pressmeddelande.

Tranpenads Boråskontor söker nu sina första konsulter och den nytillsatta kontorschefen, Johanna Holmén, är i full gång med att etablera företaget hos Boråsborna.

– Det känns extremt spännande att få den här möjligheten att vara med på Tranpenads fortsatta tillväxtresa och extra roligt med tanke på att det är i Borås där jag är uppvuxen, säger Johanna Holmén, kontorschef Borås.

– Vid min sida kommer jag ha Angelica Nielsen som kommer vara konsultchef på kontoret. Hon har flera års erfarenhet av försäljning och kundrelationer och har varit verksam på Boråsmarknaden under hela sitt yrkesliv. Jag är helt övertygad om att hon kommer att göra ett fantastiskt jobb och det känns väldigt tryggt att ha henne med på tåget.

Tranpenad är en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion, med 2 500 anställda konsulter, sjuk regionkontor och åtta lokalkontor från Stockholm till Malmö. 2022 förvärvade koncernen Eyes4work AB med 130 lokalkontor.