TWS Group öppnar ny terminal i Stockholm

TWS Logistics och systerföretaget Riksdistribution har öppnat en ny 1 300 kvm stor terminal i Arlandastad. Med den nya anläggningen kan företaget optimera flöden till och från Stockholm.

TWS-gruppen har genom logistikföretaget Riksdistribution AB en terminal i Nykvarn söder om Stockholm. Nu öppnar gruppen en ny terminal som ett steg i tillväxtstrategin. Den nyöppnade terminalen i Arlandastad är 1 300 kvm stor, temperaturkontrollerad och uppfyller GDP-standarderna.

– Med en terminal i Nykvarn och en i Arlandastad har TWS Group en bra plattform att bygga på i Stor-Stockholm. Den nya terminalen gör det också möjligt att optimera flödena till och från Stockholm, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder den allra bästa servicenivån. Vi kör daglig linjetrafik från Benelux och södra Sverige till Stockholms-området och vi hanterar också mycket lokalt gods, och vi har nu de anläggningar som krävs för att arbeta så effektivt som möjligt, kommenterar Stein Eidsvåg.

TWS Logistics kärnverksamhet består av expressleveranser och logistiklösningar för stora företag inom läkemedel, sjukvård och teknologi.