Vinden flyttar in hos Logicenters

Logicenters anläggning i Brunna logistikpark är nu klar och första hyresgästen har nu flyttat in. Det är förvaringsföretaget Vinden AB som hyr 10 850 kvm av den 35 000 kvm stora fastigheten.

Redan 2017 förvärvade Logicenters mark i Brunna, norr om Stockholm, för att stärka sin närvaro i regionen. Sedan dess har logistikanläggningen på 35 000 kvm, uppförts på fastigheten, och första hyresgästen: Vinden, har nu fått nycklarna till sina lokaler.

– Vi på Logicenters är glada att hälsa Vinden välkomna till det här guldkornet med stor utvecklingspotential. Brunna är redan i dag ett attraktivt område med närhet till Stockholm och övriga Mälardalen, vilket är en förutsättning för framtidens logistik. Regionen är landets ekonomiska motor och Sveriges största konsumtionsmarknad, vilket kommer bidra till stark tillväxt för Vinden, kommenterar Victoria Ödmark, Commercial Manager på Logicenters.

Den nya hyresgästen är nöjd över den nya fastigheten och de stärkta förutsättningarna för attraktiv logistik.

– För oss innebär flytten till Brunna att vi nu kan växla upp vår verksamhet genom att vi kan erbjuda ännu fler stockholmare och företag vår smarta fullservice förvaringslösning. Både val av plats och lokalernas funktion är avgörande för snabb och smidig service till våra tusentals kunder, kommenterar Stefan Stoltenberg, COO på Vinden AB.