6000 kvm logistik på gång i Vaggeryd

Odd Molly köpte i oktober in sig i utvecklingsområdet Vaggeryds logistikpark. Nu har avsiktsförklaring tecknats om en första etablering bestående av totalt 6000 kvm logistikfastigheter på det 240 000 kvm stora området, med planerad inflyttning i november 2021.

— Vi är glada att vi idag kan presentera de första två klara avsiktsförklaringarna rörande hyresvillkor och uppförande av cirka 6 000 kvadratmeter moderna lager- och logistikbyggnader och för det stora intresset för framtida etablering som olika aktörer uppvisar, kommenterar Odd Mollys styrelseordförande Patrik Tillman.

Beräknat hyresvärde utifrån ingångna avsiktsförklaringar uppgår till drygt 4,1 MSEK, med en genomsnittlig hyrestid på knappt 9 år. Slutliga avtal och byggstart är villkorat av bygglov och andra sedvanliga tillstånd.

Vaggeryd Logistik Park är ett gemensamtägt logistikutvecklingsprojekt på sammanlagt 240 000 kvadratmeter mark med skyltläge utmed E4:an, 20 min söder om Jönköping och med järnvägsspår in på fastigheterna.