Ann Sonne lämnar Instabee

Instabees kommunikations- och hållbarhetsdirektör Ann Sonne meddelade under julhelgen att hon lämnar last mile-aktören. Hon började som kommunikationschef på Budbee och har varit på företaget i tre år.

Ann Sonne började på Budbee som kommunikationschef 2021. När Budbee senare blev ena delen av Instabee gick hon in i rollen som kommunikationsdirektör för det nya bolaget. Under julhelgen meddelade hon via ett inlägg på Linkedin att hon lämnar företaget.

“Min tid på Instabee har varit en period av enorm tillväxt och lärande. Jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med otroligt begåvade individer, varav många jag nu kallar vänner. Denna erfarenhet har inte bara finslipat mina färdigheter utan har också gjort det möjligt för mig att bygga upp ett omfattande nätverk av rådgivare från PR- och varumärkesbyråer över hela Europa, branschexperter från vår investeringsgemenskap och kollegor från olika företag. Dessa kontakter har varit ovärderliga och berikat min professionella resa på otaliga sätt”, skriver Ann Sonne på Linkedin.

Varför Ann Sonne lämnar företaget eller vart hon är på väg härnäst framgår inte av inlägget.