EazyStock ingår partnerskap med Amesto Solutions

Amesto Solutions, leverantör av affärssystem, breddar sitt utbud av tjänster genom ett nytt samarbete med mjukvaruföretaget EazyStock. Amesto blir återförsäljare av EazyStocks SaaS-lösning för inköp- och lageroptimering i stora delar av Norden.

Genom samarbetet kommer Amesto Solutions nu kunna erbjuda sina kunder EazyStocks SaaS-lösning för inköp- och lageroptimering.

– Amesto Solutions har stor erfarenhet och expertis inom affärssystem och vi ser fram emot att tillsammans kunna bredda deras utbud för att även hjälpa deras kunder med inköps- och lageroptimering, kommenterar Mathias Ahlnander, Channel Manager på EazyStock.

Supply chain-lösningar och lageroptimering blir en allt mer prioriterad fråga för distribuerande företag. Efterfrågan stiger i takt med ökade kundkrav, växande volatilitet på den globala marknaden och en ökad komplexitet i försörjningskedjorna.

– Genom samarbetet med EazyStock kommer vi att kunna addera en supply chain-lösning till våra kunders ERP-system, ett erbjudande som kommer hjälpa att effektivisera och automatisera inköps- och lagerhanteringsprocesser. Vår största prioritering är att hjälpa våra kunder att fortsätta vara konkurrenskraftiga och hantera en föränderlig värld, kommenterar Blunck Boberg, Business Area Manager ERP på Amesto Solutions.

Samarbetet innebär att Amesto Solutions blir återförsäljare av EazyStocks SaaS-lösning i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget får både sälja och implementera lösningen.

– Partnerskapet med Amesto Solutions blir en viktig del i EazyStocks tillväxt, både genom att det befäster vår position i Sverige ytterligare samt för att fortsätta driva vår expansion i övriga Norden, kommenterar Mathias Ahlnander, Channel Manager på EazyStock.