Eways laddar Brings bilar i Västberga

I Brings nya distributionsterminal i Västberga levererar laddoperatören Eways både AC-laddare och nya snabbladdare för logistikföretagets elbilar. Snabbladdarna ska erbjuda mer flexibilitet i hur och när bilar laddas.

Logistikföretagets nya distributionsterminal i Västberga är byggd speciellt för hantering av hållbara paket och för att möta det ökande behovet av hemleveranser inom e-handeln. Transporterna från terminalen är helt fossilfria och görs framför allt med elfordon. Nu investerar företaget i nyckelfärdiga laddlösningar från Eways. I dag sitter redan 34 stycken AC-laddare monterade, i investeringen ingår också nya snabbladdare som ska erbjuda mer flexibilitet.

– Vi på Bring vill vara ledande i omställningen till elektriska transporter. För att kunna möta våra höga ambitioner i omställningen av vår fordonsflotta till eldrift var det nödvändigt med flexibla laddare för att kunna maximera det antal bilar som laddas och med olika effekt. Eways lösningar passade väl in på våra krav om flexibilitet och lösningar för framtiden, kommenterar Tobias Åbonde, nordiskt ansvarig för hemleveranser på Bring.