Fredrik Nygren till Logicenters

Logicenters stärker upp sitt svenska team med tunga logistikprofilen Fredrik Nygren som tillträder rollen som affärsutvecklingschef för Logicenters i Sverige. Nygren kommer senast från Schenker.

För att stötta den framtida tillväxten rekryterar Logicenters Fredrik Nygren, som chef för den fortsatta affärsutvecklingen i Sverige. Fredrik Nygren besitter en lång och bred erfarenhet från logistikbranschen och har det senaste decennierna varit verksam i flera framstående logistikbolag.

– Fredrik har en mångårig erfarenhet av branschen och en gedigen förmåga att sätta sig in i kundens behov. Logicenters befinner sig i en stark tillväxtfas och jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att uppnå våra högt ställda förväntningar på verksamhetens vidare utveckling. Jag vill varmt välkomna Fredrik till vårt team och ser fram emot att arbeta tillsammans, kommenterar Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Senast kommer han från rollen som Branch Manager på Schenker. Innan dess har han haft ledande roller som Försäljnings- och Affärsutvecklingschef på LGT Logistics samt som Sales & Commercial Manager på Aditro Logistics. Nu blir Fredrik Nygren en nyckelperson i Logicenters team.

– Att få ansluta till en så framgångsrik och ledande aktör som Logicenters är något jag är mycket stolt och glad över och jag ser fram emot att få bidra till att utveckla verksamheten ytterligare tillsammans med mitt nya team, kommenterar Fredrik Nygren.