Instabox i samarbete med norska Farmasiet

Svenska last mile-aktören Instabox har ingått ett samarbete med Norges största nätapotek: Farmasiet.

Farmasiet är Norges största nätapotek, som sedan starten 2015 växt väsentligt och idag erbjuder både receptbelagda och receptfria läkemedel samt en mängd hälso- och skönhetsprodukter. Nu går de in i ett samarbete med Instabox för att öka flexibiliteten och leveransalternativen för kunderna.

– Vi är imponerade över den hastighet och kvalitet Instabox står för, och vi tror att deras erbjudande kommer bli väl mottaget av våra kunder. De har också ett tydligt fokus på hållbarhet i verksamheten som vi värdesätter, kommenterar Elisabeth Haug, vd för Farmasiet.

Den senaste tiden har Instabox tagit mark i Norge, bland annat genom att förvärva leveransföretaget Porterbuddy. De har också tecknat avtal med norska Coop om att placera ut sina paketskåp i deras butiker. Idag har bolaget 3000 paketskåp i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna.

– Vi är glada att ha Farmasiet ombord på vår norska resa. De har förenklat livet för många människor med sitt erbjudande, och vi ser fram emot att göra det ännu mer bekvämt att handla på Farmasiet, genom vår enkla och flexibla leveranstjänst, kommenterar David Lundqvist, Chief Commercial Officer på Instabox.