KW Däckdepå AB etablerar sig i Bålsta

KW Däckedepå har flyttat in i en ny verksamhetslokal i Dragets industriområde. Lokalen på 4 500 kvm ägs av Kilenkrysset

Fyra månader efter signerat hyresavtal var verksamheten i den nya lokalen i full gång.

– Vi är mycket glada över möjligheten att få etablera oss i Bålsta. KW Däckdepå är en ny satsning som etableras för att driva högeffektiva däckhotell med marknadsrelevanta kringtjänster, kommenterar Jørn Heiersjø, Fastighetschef Hedin Group AB/KW Däckdepå AB.

Fastigheten Väppeby 7:249 som är placerad på Dragets Industriområde intill E18, Bålsta är en av flera lager/logistikfastigheter som Kilenkrysset Bålsta äger på industriområdet. Byggnaden är 4 500 kvm, fördelat på däcklager och kontor. En uppställningsyta och en markyta på ytterligare 15 500 kvm ingår i hyresavtalet som är tecknat på 10 år.

Kilenkrysset Bålsta har varit verksamma inom kommunen sedan en lång tid tillbaka och man har långsiktiga planer i området. Bolaget har investerat i stora markområden och bara i Bålsta har man i dagsläget 21 600 kvm planlagd mark redo för passande kundförfrågningar.

– Affären är en del av vår satsning här i Bålsta och vi är mycket tacksamma för det positiva bemötande vi mottagit från både näringslivet och kommunen. Vi vill alltid vara en aktiv aktör och ser det hela som ett lagspel tillsammans med både kunden och kommunen, kommenterar Annika Persson,  ägare och vd Kilenkrysset Bålsta.