Lars Widelund till Scanlog

Det svenska logistikföretaget Scanlog har utsett Lars Widelund till Senior Business Manager. Han kommer närmast från rollen som hamnchef i Skellefteå Hamn och tillträder den 19 september.

Lars Widelund har lång erfarenhet inom logistik- och transportområdet. Han inledde karriären hos Nordisk Transport som bl a ansvarig för försäljning av egna trafiker, sedan blev han ansvarig för fraktupphandlingar hos Alimak och därefter platschef för DFDS Transport i Skellefteå. De senaste 15 åren har han varit hamnchef i Skellefteå Hamn, där han framgångsrikt utvecklat och lett verksamheten.

Från och med den 19 september 2022 är han Senior Business Manager för Scandinavian Logistics Partners, Scanlog.

– Jag är fantastiskt glad och stolt över att Lars vill vara med och ansvara för att utveckla Scanlogs affär i Norrland. Lars tillför inte bara kompetens och erfarenhet från logistikområdet i dess bredaste bemärkelse, med sin djupa kännedom om de specifika förhållandena på logistikmarknaderna i norr och sin ansvarsfulla personlighet är jag också övertygad om att Lars kommer att skapa stort värde för såväl våra existerande som nya kunder i norra Sverige, kommenterar Mathias Wideroth, grundare och styrelseordförande för Scanlog.