Markus Kvarnlöf lämnar Aditro för Pokayoke

Nystartade logistikbemanningsbolaget Pokayoke fortsätter att locka till sig branschprofiler. Denna gång är det Aditro Logistics affärsutvecklingschef Markus Kvarnlöf som ansluter till utmanaren.

Pokayoke har tidigare under året aviserat flera tunga rekryteringar, bl a Michel Abousamara, tidigare Branch manager på Randstad och Christoffer Lumsden, tidigare logistikutvecklare på Netonnet. Denna gång är det Markus Kvarnlöf som ansluter.

Markus kommer senast från Aditro Logistics och rollen som Business Development Director. I sin roll har Markus ansvarat för utvecklingen av logistiken inom e-commerce och FMCG samt ansvarat för den strategiska försäljningen och utveckling av befintliga kundsamarbeten. Innan dess har han haft liknande roller inom DHL Supply Chain, bl a Business Development Director och Business Director med ansvar för Region East.

Markus Kvarnlöf. Foto Pokayoke

Markus anslöt till Pokayoke första oktober och antog rollen som Customer success Director. Titeln innebär precis vad den säger, att säkerställa att bolagets kunder alltid har en logistik i världsklass.

– Att vi lyckats få Markus till Pokayoke känns sjukt roligt. Markus expertis kommer tillföra mycket till teamet och framför allt kommer vårt arbete inom Customer Success verkligen kunna gynna våra kunder och deras utveckling vilket är vårt stora fokus, kommenterar Daniel Forsman, medgrundare av Pokayoke.

– Inom Customer Success kommer vi även lägga alla våra specialister inom logistik och Markus blir därmed ansvarig för att leda det arbetet, fortsätter Daniel.

– Att börja på Pokayoke känns grymt bra. Jag känner många i gänget och kompetensen som finns i teamet hittar man ingen annanstans, kommenterar Markus Kvarnlöf.

– Jag har jobbat i branschen under många år och lanseringen av Pokayoke ligger så rätt i tiden. Aldrig har behovet varit så stort av kompetens inom området och att vi inom Pokayoke både kan driva en hel verksamhet åt våra kunder, leverera grymt duktiga tjejer och killar till kundens logistikenhet och även arbeta fram en strategi åt styrelser är det få, om någon, som kan konkurrera med.

Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Bolaget startade sin verksamhet i april 2022, och har nu kontor på fyra orter och runt 300 anställda.