Villaägarna och Inside The Box rullar ut smarta brevlådor

Inside The Box säljer smarta brevlådelås som gör det möjligt för villaägare att tryggt ta emot e-handelspaket i brevlådan. Nu krokar man arm med föreningen Villaägarna nationellt, för att nå ut till kunderna.

Sedan Inside The Box start har lokala villaägareföreningar varit en av grundstenarna för att nå ut till husägare i nya områden. Därför är det nya samarbetet med föreningen Villaägarnas nationellt viktig för att nå ut.

– Villaägarna är den perfekta partnern för oss på Inside The Box. De ger oss en kraft att nå ut med ett budskap som de flesta vill ta del av. Vår utmaning idag är att nå hushållen på ett trovärdigt och naturligt sätt, när det väl är gjort är saken oftast klar. De flesta som vi når ut till vill ha ett smart lås till brevlådan, det ser vi i de områden där vi redan finns, kommenterar Malin Warodell, Marknadschef på Inside The Box.

Inside The Box grundades 2018 med ambition att utveckla marknadens smartaste lösning för paketleveranser. De ville ta vara på möjligheten att majoriteten av de svenska markstående brevlådorna redan hade en lucka där paketleveranser skulle få plats, om budet eller brevbäraren bara kunde få access till låset.

Genom att byta brevlådelås på en låsbar brevlåda kan husägare få sina paket inlåsta, returer upphämtade och skicka paket direkt via brevlådan. Idag kan Inside The Box erbjuda brevlådelås med tillhörande mobil applikation som är utvecklade av Sveriges främsta ingenjörer inom säkerhet, låsmekanik och kryptering.

– Villaägare kan genom att enkelt byta brevlådelås få den bästa lösningen för paketleveranser. De behöver inte vänta hemma på paket utan kan låta hemleveranser hamna i brevlådan och får mer tid över till annat. På så sätt kan brevlådan på nytt få en viktig plats i hemmet, ger våra medlemmar och deras område färre onödiga transporter och mindre bullriga områden, kommenterar Marcus Lindström, chef för medlemsförmåner på Villaägarna.