Martin & Servera rekryterar e-handelschef

Livsmedelsgrossisten satsar vidare på digitala tjänster och utveckling av e-handel. Nu stärker de organisationen genom att rekrytera Anna Grandt som Head of digital and e-commerce. Hon tillträder under våren 2022.

– Vi är glada att välkomna Anna Grandt till Martin & Servera. Annas erfarenheter av digitalisering och ledarskap kommer att bidra i vårt arbete för att skapa en ännu bättre kundupplevelse, kommenterar Irene Waldemarson, vd för Martin & Servera Restauranghandel.

Anna Grandt kommer närmast från rollen som Head of digital, experience & innovation på SEB, med ett helhetsansvar över bankens digitala kanaler och kundupplevelse. Hon har även en lång historia inom områden som servicedesign, transformering av kundbehov och interaktion med kunder, bland annat från mobiloperatören Tre.

– Martin & Servera verkar i en spännande bransch som också är i förändring, inte minst mot bakgrund av det som hänt de senaste åren. Restaurangbranschen har mycket att vinna på ökad digitalisering, och det händer mycket just nu, kommenterar Anna Grandt.

Anna Grandt tillträder sin nya tjänst under våren 2022.