Najell rekryterar försörjningskedjechef

Lundabaserade Najell, som säljer hållbara babyprodukter, rekryterar Sara Schaedel till rollen som chef för inköp och försörjningskedja. Hon kommer arbeta med bolagets leverantörer för att säkerställa kvalitativa leveranser i alla led.

Familjeföretaget Najell grundades i Lund år 2012 och har nischat sig på att utveckla innovativa babyprodukter för föräldrar i urbana miljöer. De säljer sina produkter både via egen e-handel och återförsäljare och har de senaste åren sett en stadig tillväxt. I oktober 2021 ledde den ökade logistiken till att de flyttade in i Nowaste Logistics TPL-lager i Helsingborg.

Nu tar de nästa steg för att möta den starka efterfrågan genom att förstärka sin inköpsorganisation. Sara Schaedel har tillträtt som chef för inköp och försörjningskedja. Sara Schaedel har en bred bakgrund inom inköp från bl a H&M och Orkla och ska stärka upp bolagets försörjningskedja.

– Det här är en otroligt spännande utmaning för mig att få vara en del av Najell i den expansiva fas som Najell befinner sig i, kommenterar Sara Schaedel.