Ny IT-chef till Jollyroom

Barn- och babyaktören Jollyroom rekryterar Carl Orvinder som ny IT-chef (CTO) som ett led i att säkra lönsam tillväxt. Carl kommer ta plats i koncernledningen och ansvara för bolagets IT-strategi med fokus på utveckling, data och drift.

Jollyroom har haft en ordentlig tillväxt de senaste åren och förra året passerade man milstolpen 2 miljarder i omsättning. För att företaget ska fortsätta växa har de investerat i sin egen infrastruktur, bland annat genom att satsa på automation och samma dags-leveranser. Nu tillsätter de en nyckelposition i koncernledningen som ska ta ett överordnat ansvar för bolagets IT-strategi.

Carl Orvinder, ny IT-chef på Jollyroom. Foto Jollyroom.

– Vi är oerhört glada över att välkomna Carls till Jollyrom. Carls gedigna erfarenhet av e-handel, starka meritlista och imponerande verktygslåda kommer att bli ett viktigt tillskott för att realisera vår vision som Europas största barn- och babyaktör, kommenterar Mattias Jacobsson, vd för Jollyroom.

Carl Orvinder tillträder som ny IT-chef med fokus på utveckling, data och drift. Han har erfarenhet från flera ledande tjänster inom e-handeln och kommer närmast från rollen som utvecklingschef på Abicart. Innan det arbetade han som CTO på RevolutionRace där han byggde upp bolagets teknik och verksamhetsstöd från grunden.

– Jollyroom har gjort en fantastisk resa där man också vågat tänka ett steg till och investera i teknik och automation för att fortsätta växa och bli mer effektiva. Det känns oerhört spännande att ta ett helhetsgrepp och lyfta den satsningen till nästa nivå, kommenterar Carl Orvinder, ny IT-chef på Jollyroom.