Nytillskott på Colliers

Fastighetsrådgivaren Colliers förstärker sin avdelning inom kapitalmarknader med Markus Dragicevic och Erik Oom.

Erik har har anställts som analytiker med placering i Göteborg. Han avslutade nyligen sina studier till fastighetsmäklare på Karlstad Universitet och har efter det arbetat som mäklare på Länsförsäkringar. 

– Det ska bli stimulerande att jobba tillsammans med proffs som dessutom blir mina kollegor! Jag hoppas att mina personliga egenskaper och mitt driv kommer att resultera i ett betydande värde för både mitt team och våra kunder, kommenterar Erik Oom.

Även Markus Dragicevic ansluter till teamet i Göteborg som associate. Han kommer närmast från sin familjs fastighetsbolag i Malmö där han arbetat med förvaltning, fastighetsförvärv samt försäljning. 

– Det är inspirerande att få representera Colliers som ju är en stor internationell aktör. Jag ser fram emot att vara en del av Capital Markets-teamet och att få bidra med mina erfarenheter från fastighetsbranschen, kommenterar Markus Dragicevic.