Odd Molly vill byta namn

Odd Molly International profilerar sig nu tydligare mot fastighetsverksamhet genom ett namnbyte. På förslag står Logistea, som precis blivit tillgängligt efter ett omvänt förvärv.

Styrelsen föreslår inför extrastämman att bolaget byter namn till Logistea AB. På stämman ska också beslutas om ändringar i bolagsordningen för att matcha den nya inriktningen på logistikfastigheter.

– Namnet Logistea tycker vi är ett utmärkt namn för vår verksamhet och inriktning som fastighetsbolag på lager och logistik, säger Odd Mollys ordförande Patrik Tillman.

Namnet har tidigare använts av ett annat fastighetsbolag som i fjol sin enda fastighet. I veckan genomförde Athanase Innovation ett omvänt förvärv av företaget för att ta dess plats på Nasdaq First North Growth, därmed blir namnet tillgängligt. Athanase är ett investmentbolag med inriktning på innovativa teknikföretag.

– Då Logistea kallat till extra bolagsstämma den 22 september för bland annat namnbyte och ändring av verksamhet så kontaktade vi bolaget med frågan om vi fick förvärva det namnet efter deras beslut att byta namn, säger Patrik Tillman.

Av Emanuel Lehtonen