Per Zandrén ny vd för Aditro Logistics

Tredjepartslogistikern Aditro Logistics, sedan 2020 en del av Posti-koncernen, tillsätter Per Zandrén som ny vd när Johannes Gussander lämnar uppdraget. Zandrén kommer från rollen som operativ chef och har över 15 års erfarenhet av ledarskap och logistik.

I juni meddelade Aditro Logistics dåvarande vd Johannes Gussander att han lämnar sina uppdrag. Under en övergångsperiod har Per Zandrén, då operativ chef, fungerat som tillförordnad vd vid sidan av Johannes Gussander. Idag tillträder han som vd och tar plats i Posti-koncernens ledningsgrupp.

– Det är en förmån att anförtros med ledningen av Aditro Logistics och få ta plats i ledningsgruppen för Posti-koncernen, säger Per Zandrén i ett pressmeddelande.

– Tillsammans kommer vi fortsätta att skapa konkurrensfördelar åt våra kunder och verkställa vår strategi inom leverans och distribution, digitalisering och tillväxt. Jag ser mycket fram emot denna resa.

“Aditro Logistics har en viktig roll när det gäller att uppnå de strategiska målen om att växa inom paketverksamhet och logistik i Finland, Sverige och Baltikum. Aditro Logistics verksamhet har utvecklats väl under de senaste åren och jag är glad att detta arbete får fortsätta under Per som redan kan företaget”, kommenterar Turkka Kuusisto, ordförande och vd för Posti-koncernen.