SLP hyr ut 1 700 kvm i Malmö

Logistikfastighetsbolaget Swedish Logistic Property har landat ett sexårigt hyresavtal för 1 700 kvm yta i ett nybyggnadsprojekt i Malmöregionen. Den nya hyresgästen är The Industry Sweden, tillverkare av industriella 3D-printers.

I direkt närhet till E6 håller bolaget på att färdigställa ett av deras första nybyggnadsprojekt i Malmöregionen. Byggnaden som är under uppförande har en uthyrningsbar yta om totalt 4 400 kvm. Företagen Brödservice Syd och ALT Hissar har sedan tidigare tecknat hyresavtal för ytor i fastigheten.

Nu har bolaget ingått avtal om uthyrning av ytterligare ca 1 700 kvm till tillverkaren av 3D-printers, The Industry Sweden. Avtalet är tecknat för sex år och företaget flyttar in under mars 2022. Med undantag för en mindre kontorsyta är nu hela fastigheten uthyrd.

– SLP har i det aktuella projektet visat att man har kompetens att i egen regi utveckla ännu ett projekt från ax till limpa. Byggnaden är certifierad (Miljöbyggnad nivå silver) och har ett extremt bra logistikläge. Vi är därför glada att genom hyresavtalet med The Industry Sweden kunna konstatera att fastigheten i princip är fullt uthyrd, säger SLPs vd Peter Strand i ett pressmeddelande.

– Vi har haft en mycket snabb och effektiv dialog med SLP rörande vår förhyrning. I våra moderna och ändamålsenliga lokaler får vi möjlighet att fortsätta utveckla vår affär, vilket såklart är mycket positivt för oss, säger The Industry Swedens vd Emil Cajfeldt i pressmeddelandet.