Städlager till Proflog i Falun

Sveriges största leverantör av tjänster i hemmet, hemfrid, har valt att flytta sitt lager till Falun och Proflog. Hemfrid erbjuder idag städning, flytt, återvinning, trädgård och mycket annat som gör livet hemma lite enklare.

Proflog kommer att lagerhålla och distribuera produkter till samtliga hem i Sverige som idag anlitar någon av Hemfrids dryga 2 000 kollegor. Det är idag främst städartiklar såsom rengöringsmedel och städmaterial som kommer att skickas från lagret i Falun.
– Vi har under hösten sonderat marknaden bland 3PL leverantörer och valet föll på Proflog. Proflog är ett professionellt lager med många års erfarenhet av logistik, vilket är viktigt för att vi skall känna en trygghet och förtroende för ett långt samarbete. Deras lager är stort, ljust och städat, vilket faller oss i smaken. Proflogs storlek ger oss också möjlighet att expandera vår affär med större marknad och mera produkter som skall göra hemmatillvaron lite enklare, kommenterar Erik Melbinger, Operations Manager Growth på Hemfrid.

– Jag blir väldigt glad att vi än en gång får förtroendet från ny kund som kommer till oss på rekommendationer. Att vi dessutom har likvärdiga värderingar och arbete kring hållbarhet känns väldigt bra och en viktig del i vårt arbete framåt som 3PL. Att Proflog får möjlighet att addera viktig kompetens till Hemfrids resa att få göra livet hemma ännu lite enklare känns jättekul.” säger Tony Mårshans, Affärsområdeschef Proflog.

Proflog är ett eget affärsområde för e-handelskunder inom Förlagssystem JAL AB.