Stefan Svensson till Nelly

Nelly värvar Netonnets logistikchef Stefan Svensson, som utses till operativ chef för bolaget och som även kommer att ingå i ledningsgruppen.

– Nelly lyfter arbetet med vår värdekedja. I år samlar vi hela vår organisationen i Borås och flyttar logistiken till vårt nya automatiserade lager. Våra 1,1 miljoner kunder gör 2,6 miljoner köp per år i Norden. Detta ställer stora krav på logistiken och jag är glad att Stefan Svensson valt att komma till oss för att driva vår förändringsagenda. Vi ska fortsätta arbeta för hög lageromsättning, hållbar värdekedja, effektiv logistik och snabba och precisa leveranser, kommenterar vd Kristina Lukes.

Stefan Svensson är idag logistikchef för Netonnet, ett jobb han haft sedan 2015. Innan dess arbetade han som chef för logistik och IT på Focus Nordic AB under fem år. På Nelly början han i sommar.

– Nelly är ett unikt starkt varumärke mot en krävande och attraktiv målgrupp. Det finns potential att utveckla hela bolagets värdekedja och jag är peppad på att öka effektiviteten med ett nytt automatiserat lager tillsammans med teamet, säger han i en kommentar.