Två nya ansikten i Schenkers företagsledning

De två nya cheferna Stefan Isacson och Viktor Strömblad tar över som marknadschef respektive chef för Division Land Sverige. Båda de nya cheferna har arbetat flera år i företaget och tar även plats i företagsledningen.

Schenker har tillsatt Stefan Isacson som ny marknadschef och Viktor Strömblad som chef för Division Land Sverige. Båda de nya cheferna tar också plats i Schenkers företagsledning.

Stefan Isacson tillträdde sin nya tjänst den 1 april. Han är nu marknadschef för företagets kluster innehållande Sverige, Danmark och Island. Redan 1996 påbörjade han sin resa i företaget där han haft flera positioner varav den senaste var som chef för utveckling markaffärer.

– Jag är väl insatt i företaget. Det är ett oerhört väloljat maskineri som dagligen levererar kvalitet över hela landet. Jag ser fram emot att nu få arbeta ännu närmare våra verksamheter inom land, sjö, flyg och logistics och deras affärsutveckling, kommenterar Stefan Isacson.

Viktor Strömblad. Foto Schenker.

Viktor Strömblad tillträdde sin nya tjänst som chef för Schenkers Division Land i Sverige den 1 mars. Han kommer närmast från rollen som chef för inkomst- och produktoptimering i företaget. Innan det har han bland annat varit försäljningschef för DFDS i England.

– Jag är väldigt glad över att ha fått förtroendet att leda Sveriges främsta verksamhet för landtransporter. Vi är inne i en spännande tid med bland annat digitalisering och hållbarhet högt uppe på företagets agenda, kommenterar Viktor Strömblad.